FÉMKREATÍV

Szeretjük
amit csinálunk!

A legfontosabb számunkra, hogy minden megrendelő esetében megtaláljuk a legjobb, legoptimálisabb, legköltséghatékonyabb megoldást.

Fontos számunkra a minőség, a pontosság, és a precizitás.

A mi

történetünk

Vállalkozásunkat 2012-be egyedi rozsdamentes alkatrészek hegesztésével és  egyedi fémszerkezetek gyártásával indítottuk el.
Műhelyünkben elkészített termékeink minőségének köszönhetően egyéb fémszerkezetek elkészítésére is kaptunk megrendeléseket. Ekkor bővítettük ki tevékenységi és szolgáltatási körünket. Számos területen kínálunk megoldást. Legyen az igény lépcső, kerítés, különleges dekorációs elem, üzletberendezés, lakásdekoráció, fémbútor vagy egyedi lakatos munka.

Ma már fő célunk az egyedi elképzelések megvalósítása!

Tervezőmérnökökkel és lakberendezőkkel  együttműködve  készítünk olyan minőségi munkákat, melyek elégedettséget és örömöt okoznak megrendelőinknek.

Mindezeken felül innovatívak is vagyunk, azaz lépést tartunk az újdonságokkal!

Figyelemmel követjük a hegesztés és a fémcsiszolási technika fejlődését, az új anyagok megjelenését, a különleges megoldások kivitelezését, ezáltal jobb, minőségibb szolgáltatást nyújtunk megrendelőinknek.

Legnépszerűbb

munkáink

kapu és kerítés

lécső

kültéri beltéri korlát

gondozásmentes kerítés

Ügyfeleink mondták

vélemények

“Nagy segítség volt számunkra András szakértelme. A hely adottságai miatt sokat gondolkodtunk a megfelelő kapu kiválasztásán. András és a mérnüki tervezés és modelllezés nélkül azt hiszem nem sikerült volna a legjobb megoldást megtalálnunk. A kivitelezés pedig tökéletes lett!

- Kertész ákos

“Nagy bátorság volt a felújításba belevágni. Különösen a lépcső  legoptimálisabb megoldásának megtalálása okozta számunkra a legnagyobb fejtörést. A végeredmény pedig? A nappalink leggyönyörűbb darabja lett.”

- Nagy Eszter

“Köszönöm András a kerti rózsafuttatót  Pont olyan lett, amilyet szerettem volna. A rózsáim pedig egyre gyönyörűbbek. ”

- Török Imréné

Hogyan

dolgozunk?

 • Kapcsolatfelvétel
 • A folytatás
 • Inspirációk

Minden munka egyedi!

Ebből következően nem használunk megrendelő és ajánlatkérő űrlapot, egyéb formanyomtatványt. Fontos számunkra, hogy szemrevételezzük a feladatot, a helyszínt, és egy személyes  beszélgetés keretében tudjuk pontosítani az elképzeléseket.

Épp ezért, ha tetszenek munkáink, az első lépés a közös munkafolymatban  a kapcsolatfelvétel, amelynek keretein belül egyeztethetünk egy időpontot, mely lehetőséget teremt  a folytatáshoz.

Hívjon minket telefonon, vagy írja meg elérhetőségét kapcsolati oldalunkon, s hamarosan megkeressük.

felmeres arajanlat ikon

1. lépés

Felmérés – árajánlat

Az előre egyeztetett időpontban történik a helyszínen a feladat és a megrendelő igényeinek pontos megismerése. Ennek tükrében az igények és lehetőségek teljes mértékű feltérképezését, majd ismertetését követően történik az árajánlattétel.
A folyamat ezidáig az Ön számára semmiféle anyagi következménnyel nem jár.
Az árajánlat elfogadását követően történik a megrendelés, mely egyben a csatolt árajánlattal megállapodási szerződésként működik.

tervezes kivitelezes ikon 2

2. lépés

Tervezés – kivitelezés

Ezután lép életbe a tervezési folyamat, melyek elfogadását követően történik a gyártás.

A tervezés során 2D -3D -s terveket készítünk, melyek segítségére lesznek abban, hogy ne csak képzeletére tudjon támaszkodni a megrendelt termékkel kapcsolatban. Ekkor még lehetőség van változtatásokra, pontosításokra, finomításokra, melyek, anyagköltsé-gvonzatuk miatt esetleg befolyásolhatják a korábbi árajánlatot.

A tervek elfogadása után a szerződésben foglalt előleg megfizetését követően indulhat a következő ütem, a gyártási folyamat.

atadas atvetel ikon

3. lépés

Szállítás – szerelés

A gyártási folyamatot követően szállítjuk a helyszínre előre egyeztetett időpontban az elkészült terméket, majd elkezdődik a helyszíni szerelés.

A munkafolyamat az átadással ér véget, amelyet követően eggyel több elégedett ügyféllel bővül megrendelői körünk.

Arra specializálódtunk, hogy egyedi, különleges, minőségi, méretre gyártott  megoldásokat kínáljunk. Legyen az kapu, lépcső, kerítés, korlát, fémszerkezet a cél, hogy minőségi alapanyagokból precíz tervezéssel és kivitelezéssel olyan egyedi termékek szülessenek, amelyek hosszú távú megoldást kínálnak.

Csak kiváló minőségű alapanyagokból dolgozunk. Alapelvünk, hogy a termék, amit készítünk  ne csak szép legyen, de időtálló is. Ehhez pedig elengedhetetlen a minőségi alapanyagok használata.

A  tervezési folyamat során  többéves tapasztalatunkból táplálkozva kreativitásunkkal megfűszerezve igyekszünk olyat alakotni, ami belesimul a környezetbe, de figyelembe veszi a megrendelő igényeit és a műszaki adottságokat, lehetőségeket is.

Munkafolyamataink minden területén fontos a precizitás számunkra. Nem csak a tervezés, a minőségi kivitelezés alapja ez, de ügyelünk a határidők betartására, a vállalások időbeli teljesítésére. Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink elégedettek velünk, és ajánlanak minket ismerőseiknek is.

Nem csak megtervezzük, de le is szállítjuk a legyártott terméket. Önnek nem kell bajlódnia ennek megszervezésével.

Nem csak megtervezzük, de le is szállítjuk, sőt be is szereljük a legyártott terméket.

Szakértelmünk a garancia arra, hogy Ön tényleg a legoptimálisabb, legjobb megoldást kapja  kerítésének, kapujának, korlátjának, fémből készült cégérének, kerti bútorának megválasztásával, kivitelezésével kapcsolatban.

Termékeinkre  és a beszerelésre 3  éves garanciát kínálunk.

Galéria
IMG 74f66a2b5d92ef95df1546cd18c83b23 V 1

a csapatunk

Szekeres András

Ügyvezető

Laczkó Krisztina

Irodavezető

Tóth Kálmán

mérnök – tervező

  Szekeres András

  ügyvezető

  Fémkreatív Kft.

  1171 Budapest, Lemberg utca 107.

   +36 70 948 9500

  kapcsolati ikon hatter nelkul 6

  Vegye fel velünk.a kapcsolatot!

  Hívjon, vagy írjon nekünk, hamarosan jelentkezünk!